Fotografie Workshops


Fotografie is een echte passie van mij en om nog meer uit deze passie te halen en deze ook over te brengen op anderen heb ik diverse fotografiecursussen en workshops ontwikkeld.

Opaalkust-399

3-daagse Workshop aan de Opaalkust (Noord Frankrijk)

Deze 3-daagse all inclusive workshop landschapsfotografie vindt plaats aan de Opaalkust in Noord Frankrijk. Het noordelijke deel van de Opaalkust, tussen Calais en Boulogne-sur-Mer, is fotografisch gezien het meest interessant. In deze streek vinden we indrukwekkende kliffen, verstilde stranden en idyllische vissersdorpjes. Het meest in het oog springen twee rotsformaties: de Cap de Blanc-Nez en de Cap de Gris-Nez. Tussen deze kapen strekt de baai van Wissant zich uit, waar we uitgestrekte zandstranden, mosselbanken en restanten van de Tweede Wereldoorlog vinden. Deze laatste zijn een fotodag op zich al waard.
Kortom: op een relatief klein gebied kun je je fotografisch helemaal uitleven, in kleur of zwart-wit, realistisch of abstract, met lange of “gewone” sluitertijden. Het is een ideale plek om je te verdiepen in je eigen manier van fotograferen, of juist om nieuwe dingen uit te proberen.
Meer informatie


RAW-Workshop-65

Workshop RAW Workflow & Processing

Tijdens deze workshop zal in 2 lesavonden ingegaan worden op het fotograferen in RAW en de hele workflow van het ‘ontwikkelen’ van de RAW foto’s in Adobe Lightroom 6. Deze workshop is geschikt voor fotografen met een digitale camera met RAW functionaliteit die het beste kwaliteit uit hun foto’s willen halen.

Meer informatie


Silhouet Workshop

Studio Workshop Silhouetfotograuie

Voor deze praktijkgerichte workshop maken we gebruik van een ervaren fotograaf, model, een visagiste en natuurlijk de studio met alle aanwezige apparatuur. Je leert om te gaan met verschillende studioflitsers en bijbehorende lichtvormers en er zal vooral veel tijd besteed worden aan het maken van prachtige foto’s. Tijdens deze praktijkgerichte workshop zal door alle deelnemers het volledige (naakte) lichaam van het model in silhouet worden gefotografeerd.Meer informatie


Fotocursus

Fotografiecursus

Bij deze cursus zal in vier lessen ingegaan worden op de mogelijkheden van de digitale camera. Doel is om de camera beter te leren kennen, van de automatische stand af te halen en de mogelijkheden te ontdekken. Naast theorie bestaat de cursus ook uit het uitvoeren en bespreken van praktijkopdrachten. We sluiten de cursus af met een praktijkles waarbij we al het geleerde in de praktijk zullen brengen.

Meer informatie