Privéles of workshop in wijchen


In de afgelopen jaren heb ik al honderden fotografen in diverse fotografiecursussen en workshops kunnen helpen om hun fotografie skills te verbeteren. De laatste tijd merk ik een sterk toenemende vraag naar meer persoonlijke lessen en cursussen. Het is bij mij mogelijk om een privé fotocursus of workshop te volgen. Je krijgt dan, varierend van jouw behoefte, van 1 uur tot een hele dag persoonlijke begeleiding en uitleg over het onderwerp waar je meer van wilt weten. Daarmee is deze privé fotografieworkshop zowel bedoeld voor een beginnende fotograaf die de basisvaardigheden van het fotograferen onder de knie wilt krijgen, als de meer gevorderde fotograaf die zich meer wil verdiepen in bepaalde onderdelen van het fotograferen. Vooraf bespreken we welke jouw persoonlijke leerdoelen zijn zodat een passend programma aangeboden kan worden.

Als je wilt kan je deze dag ook geboekt worden voor een kleine groep (max. 4 personen). Het is dan wel verstandig om de leerdoelen vooraf met elkaar af te stemmen zodat een programma samengesteld kan worden die aan ieders verwachtingen voldoet.

Wat heb je nodig voor een privéles?

Tenzij je de cursus wilt boeken om jouw camera tot in de puntjes te leren kennen, wordt er vanuit gegaan dat de basiskennis om de camera te bedienen aanwezig is. Neem in ieder geval altijd de handleiding van de camera mee en vergeet ook niet een opgeladen accu en een leeg geheugenkaartje mee te nemen. Heb je meerdere objectieven? Neem die dan zeker mee.

Wat kost een privé les?

Een privéles kost €50 per uur. Als je echter meer dan 3 uur boekt dan komt de prijs gunstiger uit. Bij een workshop van 6 uur betaal je dan nog maar €35 per uur en dat is dan ook nog eens inclusief een lunch!

Tijd

1 uur

2 uur

3 uur

4 uur

6 uur

Bedrag

€ 50

€ 100

€ 135

€ 160

€ 210

De prijs is inclusief koffie, thee en frisdrank. Bij een dagworkshop (6 uur) zal tevens de lunch inbegrepen zijn. De aanbetaling bij inschrijving is 50% van het totaalbedrag.

Studio Workshops

Heb je een eigen fotostudio, maar wil je meer uit de beschikbare apparatuur en ruimte halen, dan is het ook mogelijk om een privé workshop in jouw eigen studio te boeken. De kosten hiervoor zijn gelijk aan de normale privé workshop, waarbij ik €0,50 per kilometer aan vergoeding vraag indien de enkele reisafstand meer bedraagt dan 15km (gerekend vanuit Wijchen). Ook is het mogelijk om een studioworkshop in een professionele fotostudio in Nijmegen te doen. De extra kosten hiervoor bedragen €150 per dagdeel van 4 uur.

Data

De individuele cursussen worden op de agenda van de deelnemer aangepast en kunnen in overleg op vrijdag, zaterdag of zondag geboekt worden.

Neem contact met mij op om een afspraak te maken.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Het is ook mogelijk om een cadeaubon te bestellen voor een persoonlijke cursus of workshop. neem contact met mij op zodat ik een persoonlijke cadeaubon met passende tekst toe kan sturen.


Wat anderen zeggen over mijn privé-lessen

Edwin heeft mij tijdens een privé workshop van 6 uur de basis geleerd van Photoshop. Zijn uitleg was duidelijk en afgestemd op wat ik al kon en wat ik wilde bereiken. Eerder volgde ik al de basiscursus fotografie bij hem om mijn spiegelreflex te leren kennen. Echt een aanrader!

Nanette Banken

Ik vond het erg prettig om een privéworkshop van Edwin te krijgen in mijn eigen fotostudio. Hij had antwoord op mijn vragen en vele bruikbare tips, waar ik zelf vaak nog niet aan had gedacht. De workshop duurde 3,5 uur en de tijd vloog om. Het had nog wel langer mogen duren… Edwin heeft veel verstand van fotografie. Hij is geduldig en neemt echt de tijd voor je. Ik vond het erg prettig en leerzaam en zal hem zeker aanraden bij anderen die een workshop willen volgen. Mocht ik ooit nog een workshop willen volgen zal dat zeker bij Edwin zijn. Hij maakt zelf ook prachtige foto’s.

Lucienne Bredewold

Edwin is een professionele fotograaf, die met veel enthousiasme kan vertellen over fotografie. Onze individuele cursus was goed afstemd op onze huidige kennis en vaardigheden en anderzijds op onze persoonlijke wensen. Edwin heeft onze persoonlijke doelstellingen begrepen. Hij heeft ons inzichtelijk kunnen maken wat we snel wilden bereiken en wat ervoor nodig is om te kunnen wat we in de toekomst zouden willen met fotografie. Na het theoriegedeelte hebben we buiten een workshop gedaan. Edwin is dan geduldig en vastbesloten om je te leren je fototoestel te begrijpen. Bij de opdrachten geeft hij je niet domweg adviezen, maar laat je eerst zelf nadenken over de oplossing en de instelling. Zijn manier van lesgeven is relaxed, maar met een scherpe focus op jouw doelstelling. We hebben een hele leerzame dag gehad. Ik hoop nog veel van hem te kunnen leren.

Emine Yavuz en Frank Meijers

Na lang zoeken hebben we de juiste persoon gevonden, die het geduld had en de juiste woorden om ons alles uit te leggen over belichting. Super!! Nogmaals bedankt

Bente Joy